Vad har hänt sedan sist?

Kort om vad som hänt...

Det var inget överflöd av inlägg jag fick ihop innan jag kom av mig. En del har hänt sedan sist, mitt kök är utrivet och anuslånet är avbetalt, yay! Ännu mer trevligt är att jag träffat någon, som jag närmast flyttat in hos. Mys för mig och även praktiskt då köket för tillfället är icke-existerande för tillfället. Så mycket jobb kvar där.

Det var framför allt två poster jag tänkte försöka spara in lite på. Det var att börja cykla mer till jobbet, i stället för att köra bil, och att börja ta med lunchlåda. Sedan jag började bo mer hos min partner hamnade jag helt plötsligt närmare jobbet, så det bli promenad varje dag. Bland lunchlådornas förlorade land finns det fortfarande förbättringspotential…

... och vad som komma skall

Jag hade en del tankar kring vad jag tänkte skriva om när jag var igång, den lilla tid det nu var, och jag tänker att jag kommer redogöra för detta i de inlägg som en gång var tänkta. Kommande blir om hur jag lägger upp ekonomin i form av fördelning mellan konton och hur jag tänker kring mitt sparande och min buffert.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.